Logga in

Kontakta oss på 054-21 78 20 eller kundtjanst@scandi-toner.se om du vill registrera dig elller behöver hjälp med att logga in.


Sök på tex. "Hewlett Packard 1010" eller "TN2120"

Retursystem Bli återförsäljare Logga in

Om

Scandi-toner Försäljning AB

Scandi-Toner Försäljning AB har arbetat med återtillverkning av tonerkassetter sedan 1993. Vi är idag den största tillverkaren i Skandinavien. Våra kunde är återförsäljare och grossister, främst i Skandinavien, men också i övriga Europa. Vi tillhandahåller Lasertoner, kopieringstoner, bläckpatroner, färgband, TTR m.m.

Vi har ett brett utvecklingssamarbete med företag i Europa. Scandi-Toner Försäljning AB har en Svanen-licens sedan 1996, för mer info gå till http://svanen.se/
Vi har även medlem i ETIRA - European Toner and Inkjet Remanufacturers Association.
Samt anslutna till REPA, näringslivet system för återvinning av förpackningar.

Miljöpolicy/Affärside

Vår miljöpolicy och affärside är att utifrån ett kretsloppstänkande återvinna tillbehör till olika typer av skrivare.
Företaget har ett fortlöpande miljöarbete där alla anställda informeras och aktiveras i processen. Genom ökad kompetens och miljömedvetenhet hos hela personalen kan vi se till att allt arbete i företaget sker med hänsyn till miljön. Våra kunder gör också en stor miljöinsats genom att använda återvunna tonerkassetter och en effektiv returhantering.

Kundcenter

Hos Scandi-Toner Försäljning AB står alltid kunden i centrum. Vid vårt logistik och kundcenter i Karlstad har vi ett välutbildat team som tar hand om era beställningar och frågor.

Recyclingcenter

Vårt recyclingcenter tar emot kassetter från alla förekommande laserskrivare och bläckstråleskrivare. Alla kunder som är kopplade till vårt retursystem kan kostnadsfritt returnera sina tomma kassetter till oss. Vi sorterar ut det vi kan använda i vår tillverkarning av kassetter. övrigt material går i första hand på materialåtervinning och i andra hand till energiåtervinning.